Velkomment til et 7 mnd. personligt og spirituelt udviklings forløb, der for alvor vil ændre dit liv positivt. 

Forløbet Rejsen hjem, til dit unikke, autentiske selv er til dig, der ønsker at stå stærkt og trygt i dig selv, samt at få modet til at leve autentisk og helhjertet, og til at følge dine drømme.

MÅSKE GENKENDER DU DET HER

Du mangler modet til at gøre de ting du gerne vil

Det er rigtig meget du gerne vil, men det er bare som om, at du ikke kan få det gjort.

Du har svært ved at elske dig selv, og blive sikker på din retning inden for uddannelse, arbejde og livet generelt.

Du har en indre kritiker, der dømmer meget hårdt

Og du har desværre for vane at lytte til den.

Du har en indre længsel efter noget mere - men du savner selvtillid og at være autentisk, i forhold til at gå efter det og vise verden, hvem du i virkeligheden er.

Der er bare noget der rumsterer og kalder inde i dig. En længsel efter noget mere. Men du ved (måske) ikke, hvad det er du længes efter. Og så er det det med selvtilliden…

Dine 5 største frygt kunne se således ud:

Du ønsker at bryde de dårlige mønstre i dit liv (evt tilbage fra barndommen), og i stedet etablere og skabe nye gode vaner og mønstrer, der styrker, nærer og samler dig til at være en balanceret udgave af dig selv

I DETTE FORLØB LÆRER JEG DIG TRIN FOR TRIN

Hvordan du

Kort sagt, lærer jeg dig at leve dit liv, hvor du er modig og FRI til at være dig!
Autentisk, Unik, Helhjertet og Hel - som den du i virkeligheden er.

OG SELVFØLGELIG LÆRER JEG DIG

Hvordan du

Rent faktisk integrere dine nye indsigter i dit liv, så de inden afslutningen af forløbet, allerede er en del af dig.

Står ved dig selv og tydeligt og kærligt, kommunikerer dine grænser og behov, til mennesker omkring dig

Bruger den spirituelle del af dig mere bevidst og målrettet, til at skabe dig det liv du ønsker.

Din rolige og autentiske tilgang gjorde mig tryg. Du har en fantastisk evne til at få mig til at tro på mig selv og få det bedste frem i mig. Du gør det hele så let og nemt og det giver bare en fantastisk ro.
Mona
Business Coach

HVAD ER REJSEN HJEM?

Rejsen hjem, til dit unikke, autentiske selv er et 7 måneders forløb, kombineret af dybdegående personlig udvikling, spirituel udvikling samt Reiki healing.

Jeg har særligt udvalgt de bedste af mine redskaber, metoder og øvelser, som jeg selv har været igennem på min egen rejse og det som jeg vurderer, der er allermest meningsfyldt, relevant og givende for dig at lære på din rejse.

Forløbet lærer dig at komme hjem i dig selv, elske dig selv, være tro mod dig selv, være autentisk og at leve helhjertet.

Udover det fulde forløb, indeholder Rejsen hjem også et individuelt udviklingsforløb på 3 sessioner med Maria samt 4 reiki fjernhealinger.

På de individuelle coaching sessioner vil vi sammen have fokus på dine ønsker og udfordringer, og du vil få min støtte og vejledning til at komme i mål med disse.

På dette forløb kommer du til at møde kvinder, som også ønsker at vende hjem til deres autentiske selv, og som også kæmper med nogle af de samme udfordringer, som dig. I vil derfor også kunne støtte hinanden meget i processen.

Rejsen hjem viser dig, hvordan du finder hjem i dig selv, finder din unikke vej og følger den. Alle mennesker er forskellige. Vores veje er forskellige. Derfor skal du heller ikke følge en vej, andre har planlagt for dig. Du skal følge din helt egen. Den vej, der er din.

Når du lige om lidt investerer i - en gang for alle - at få knækket koden til,
hvordan også DU kan leve autentisk og helhjertet, kan du glæde dig til:

Et 14 ugers online personligt healing & transformationsforløb, leveret trin for trin og i et nede på jorden-sprog - uden røgelse og tarotkort, af en med garanti topengageret underviser.

SÅDAN FOREGÅR DET

Glem alt om at blive overladt til dig selv, føle dig overvældet af uforståeligt materiale og føle uoverskuelighed over processen.

På dette 7 måneders forløb får du den støtte, den viden og de konkrete værktøjer, som du har brug for og der tilsammen får dig hjem i dig selv.

FORLØBET ER INDDELT I

7 Moduler

MODUL 1​

You are already complete. All you need is the clarity to reqognize the wholeness that is you

På modul 1 tager vi udgangspunkt i status quo og du lærer at skabe dybere forbindelse til dig selv og at være tilstede i nuet, så du opnår mere ro og balance.

Du lærer desuden hvordan, sind, krop og ånd, i virkeligheden hænger sammen og hvordan du bruger den viden, til at blive mere modig til at leve autentisk og helhjertet.

MODUL 2

Creativity is piercing the mundane to find the marvelous

På modul 2 kommer du fysisk til at mærke, hvordan din powerfulde energi indeni dig, får lov til at udfolde sig, på magiske vis! På dette modul går vi i dybden med dit autentiske jeg og kigger det dybt i øjnene, i det mest strålende lys. Hvordan ser det egentlig ud? Hvem er du egentlig? Hvad drømmer du egentlig om?

Du lærer desuden, hvordan du hæver din vibration, hvad energi er og hvordan du mestrer den, så du opnår større livsglæde, ro, balance, overskud og frihed. i dit liv.

MODUL 3

Authenticity is the daily practice of letting go of who we think we’re supposed to be and embracing who we are

På modul 3 tager vi din personlige udvikling et spadestik dybere.

Vi kigger dybere ind i hvilke begrænsende mønstre du har. Herunder, hvordan de påvirker dig i livet og i dit sind, hvorfor det blokerer dit potentiale og hvordan du overvinder og slipper dem.

Derudover lærer du på dette modul, at dine følelser er til for at hjælpe dig og hvordan du i stedet for at lade dig styre af dem, kan bruge dem som kompas.

MODUL 4

Nothing can dim the light that shines from within – your true authentic self

På modul 4 er det tid til at stråle endnu mere, i dit eget lys! Rejsen fortsætter og vi kommer tættere og tættere på din indre kerne.

På dette modul kigger vi endnu dybere i din identitet. Hvad er det egentlig du styrer efter? Hvad er din passion? Hvad er det virkelig, dit unikke, autentiske jeg, drives af?

Du får også sat fokus på dine helt unikke værdier, gaver og talenter, dit sande potentiale – og lærer, hvordan du frigiver det og bruger det i dit liv.

MODUL 5

Wholehearted living is not achieved by cutting off a portion of one’s being, but by integration of the contraries

På dette modul lærer du, at for at være autentisk og leve helhjertet – skal du rumme det hele og være i stand til at omsætte alle dine tanker og følelser til handling.  

Derfor lærer du på dette modul, hvordan du integrerer, manifesterer og kommunikerer alt det du har lært indtil nu, i praksis.

MODUL 6

Your intuition is the voice of your authentic self

Dit intuition er din indre, sande autentiske stemme. Den har altid været der og vil altid blive der. Din intuition er også sjælens stemme. 

På dette modul fortsætter du rejsen og tager endnu et skridt, dybere ind i dig selv og lærer at stole på din indre vejleder. Du lærer at connecte endnu stærkere til din intuition og lytte til, hvad din sjæl har brug for.

MODUL 7

Authenticity has been and will always be the highest form of beauty

Det er tid til at du bliver introduceret for den sidste brik på denne rejse hjem, til dit unikke, autentiske selv, der er værd at elske og hører til. Præcis som du er.

På dette modul kommer du til at opnå endnu mere indre ro, balance og klarhed. Du kommer til at få en dyb forbindelse, til dit unikke, autentiske jeg.

* Ret til ændringer forbeholdes.

UNDERVISNINGEN

Hvert modul består både af et online element og et live element.

Du får adgang til online undervisningen senest 8 dage før vores live undervisning starter.

Online undervisningen består af en kort gennemgang af teorien til modulet, dette sker via skriftligt materiale, lydfiler og videofiler, sådan at du får dybere og mere effektivt tilgang til materialet og øvelserne når vi ses på de to livedage, der hører til hvert modul.

Liveundervisningen forløber over 2 dage og foregår i lækre omgivelser på sjælland (nærmere detaljer følger) med overnatning.

Undervisning vil skifte mellem holdundervisning, dialog, øvelser og egenreflektion.

I DETTE FORLØB FÅR DU

FRA FRYGT TIL MOD:

REJSEN HJEM

Til dit Unikke, Autentiske selv

7 live moduler i lækre, naturskønne omgivelser

Inkl. forplejning begge dage samt 1x overnatning i delt dobbeltværelse. (Ønskes enkeltværelse kan dette ske mod merbetaling). Hotellet er beliggende på sjælland. Nærmere info følger.

FRA FRYGT TIL MOD:

REJSEN HJEM

Til dit Unikke, Autentiske selv

Teorien til alle modulerne kan du læse, se og høre direkte via din computer, tablet eller smartphone.

Plus, du også får

PERSONLIG

Opstarts Samtale

En samtale via zoom, hvor jeg lytte ind til dine udfordringer, dit potentiale og de muligheder, der ligger i dig og din energi. Sammen gør vi dig klar til rejsen. Rejsen hjem.

ET FÆLLESSKAB

For Livet

7 mnd. ’Vi går vejen sammen og du er ikke alene’-medlemskab af den tilhørende lukkede Facebookgruppe – kun for deltagerne på dette forløb. Glæd dig til at komme med i et støttende, engagerende og topmotiverende fællesskab. Vi er sammen om det her.

LÆKRE

Undervisningsmaterialer

direkte klar til download og til evigt eje, herunder workbook, modeller og skabeloner, der støtter og letter dit arbejde, med din personlige udvikling.

MOTIVERENDE & INSPIRERENDE

Q&A's

Du inviteres til 7 motiverende Q&A’s via zoom.  Her går vi igennem de forgangne 14 dage og du har mulighed for at spørge og få svar på dine spørgsmål eller blot blive inspireret af at lytte til de andres succeser og udfordringer. Vi har og støtter hinanden på denne rejse – både når det er let og når det er svært.

DU FÅR OGSÅ DISSE 2 VIRKELIG TRANSFORMERENDE BONUSSER (værdi 5.500 dkk)

BONUS #1

3 personlige, individuelle samtaler
(værdi 3.300 dkk)

Under forløbet tilbydes du foruden opstart samtalen, 2 personlige, individuelle samtaler med mig via zoom (á 1 times varighed), hvor vi har fokus på dig og dit forløb, eventuelle udfordringer eller hvad end, der er vigtigt for dig at få kastet lys på.

BONUS #2

4 personlige reiki fjernhealinger
(værdi 2.200 dkk)

Reiki er virkelig min guide igennem livet! Fordi jeg ønsker det bedste for dig og din rejse, tilbyder jeg dig 4 personlige reiki fjernhealinger under forløbet. Healingerne skal ligge med max 1 uges mellemrum, på et eller andet tidspunkt under dit 14 ugers forløb. Datoerne aftaler vi sammen. 

Læs mere om den fantastiske Reiki healing her.

"Tusind, tusind tak fordi du
gav mig din hånd og tog mig op "

Forløbet var det bedste for mig, - der, hvor jeg følte mig fortabt og havde en stor følelse af, at der var noget jeg skulle, uden at vide, hvad det var. Jeg er glad og alt er ved at falde på plads. Tusind, tusind tak fordi du gav mig din hånd og tog mig op.
Mariane
EPH facilitator

PRAKTISK

Info

Vi er 10 deltagere på hvert forløb, og der foretages interview forud for tilsagn om plads.

Normalt vil investeringen for hele forløbet, inkl. bonusser udgøre kr. xx.xxx dkk,- ex. moms. PRIS KOMMER SNART!

Men da forløbet lige nu lanceres i en ny og forbedret form end hidtil, er din investering for hele forløbet, inkl. bonusser kun: xx.xxx dkk, – ex. moms. OBS! GÆLDER KUN FOR DE FØRSTE 10 PLADSER! PRIS KOMMER SNART!

Dato for modulerne: KOMMER SNART!

Tilmelding er bindende for hele forløbet, der består af:

  • Et 7 mnd. transformerende personligt og spirituelt udviklings forløb, fordelt over 7 moduler. Undervisning vil være skiftende mellem teori, dialog, øvelser og egenreflektion.
  • Undervisningsmaterialer til download, herunder workbook, modeller og skabeloner, der støtter og letter dit arbejde, med din personlige udvikling.
  • Et fællesskab for livet. En lukket facebook gruppe kun for deltagerne på dette forløb.
  • 7 LIVE Q&A via zoom (1 session pr mnd), hvor du får mulighed for at stille spørgsmål og høre mit svar.
  • Et individuelt udviklingsforløb bestående af 3 sessioner af ca. 1 times varighed (foruden interview og opstart samtale). Sessionerne aftales løbende og ligger indenfor forløbets varighed.
  • 4 reiki fjernhealing sessioner, lige der hvor du er. Sessionerne kan opgraderes til fysiske sessioner, ved betaling af differencen. Sessionerne aftales løbende og ligger indenfor forløbets varighed.
 
 

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du at høre mere, vil vi glæde os til at høre fra dig på kontakt@mariahummelshoej.dk

Hvis du ønsker at ansøge om en plads til Rejsen Hjem, kan du læse mere her.

top
bund
5/5

TIDLIGERE KUNDEUDTALELSER

annemaja1
Maria er meget professionel og jeg har fra vores allerførste møde, følt mig i trygge hænder.
Som Coach er Maria virkelig skarp og forstår, med sine yderst velplacerede spørgsmål, at stille de spørgsmål (hvor svarene ind imellem gør “nas” hvis man er ærlig over for sig selv) som giver indsigt, sætter nye refleksioner igang og sparker motivationen til nye højder.
Reiki healing gennem Marias kyndige hænder er en gave.
Efter en behandling er man “grounded” og energien flyder roligt rundt i hele kroppen.
Healingen gør, at man finder mere og mere hjem til sig selv – behandling efter behandling.
Jeg kan kun give Maria mine varmeste anbefalinger, både som Coach og som Reiki Healer.

– Annemaja

linda2

Tak for dig, dit nærvær, oprigtige interesse og indlevelse i mig som menneske. Du har en hel særlig aura, energi og ikke mindst tillid omkring dig. Du er virkelig unik uden lige. Og så er du virkelig virkelig dygtig. TAK.

– Linda

britta
Tak til Maria, for en helt fantastisk oplevelse med fjern-healing.
Min allerførste.
Det har været usædvanligt og overraskende. 😇
Jeg var ikke helt forberedt på, hvad jeg gik ind til; men var ikke et øjeblik i tvivl, da Maria “tog over”.
Man fornemmer en nærhed og fysisk blid berøring, som er overvældende. Føles fuldstændig som Maria er i lokalet.
Healingen giver en indre lethed, ro og større energi.
Vil på det varmeste anbefale Maria 💜💙

– Britta

FORLØBET ER FOR DIG...

der vigtigst af alt, er åben og nysgerrig og klar til at ændre dit liv, og være dit autentiske selv.

Og perfekt for dig, hvis:

Og ikke for dig, hvis:

MØD DIN UNDERVISER & MENTOR

Der er der for dig i alle 14 uger

Maria Hummelshøj

har 9 år bag sig, inden for personlig udvikling, mere end 6 års gang i den akademiske medicinal verden og en livslang erfaring i, hvordan man finder vejen hjem og lever autentisk og helhjertet – hvad der virker og hvad der bestemt ikke virker. Hun har selv gået vejen, du skal til at gå.

Med en opvækst blandt alkoholisme, psykiske lidelser og skilsmisser, ved Maria alt om, hvor vigtig overlevelses strategien: Jeg må hellere passe ind og tilsidesætte mig selv, er.

På et tidspunkt, virkede den strategi bare ikke mere og hun hoppede ud af offerrollen.

I 2012 startede hun med at udleve sin passion for, at hjælpe kvinder med at komme hjem til sit unikke,  autentiske selv.

I 2019 indså hun og mærkede på egen krop, at hun også har fuldstændig unikke evner inden for det spirituelle univers – en side af hende, som hun ellers havde frygtet og holde på skarp afstand hele sit liv. Det magiske sker, når vi tør omfavne hele os selv og tør være den vi i virkeligheden er. Derfor arbejder hun i 3 dimensionelt plan, hvor både krop, sind og sjæl tages i betragtning, når der arbejdes med transformation – dog uden, at du ser hverken røgelse, tarotkort eller spåkone krystalkugler. Maria går meget op i, at forene det spirituelle og det jordiske, så det er let at forstå og forekommer meget naturligt.

I dag hjælper hun kvinder som dig, med at omdanne deres frygt til mod, til at rejse hjem til deres unikke, autentiske selv og til at leve helhjertet.

For kun på den måde, kan du blive fri til at være den du i virkeligheden er og leve det liv, der er det rigtige for dig. Autentisk. Unik. Helhjertet. Hel.