top

REIKI

Healing

bund

Reiki healing er en spirituel healings praksis – gjort praktisk og enkel, og er for dig, der ønsker at opnå indre ro, livsglæde, personlig frihed, balance og klarhed.

top
bund

HVAD ER REIKI?

Reiki betyder universel livsenergi og er en energi, der bliver transmitteret via mine hænder til dig.

Reiki healing, er en blid og samtidig meget kraftfuld og effektiv form for energi-healing til både børn og voksne, der både kan hjælpe på fysiske lidelser samt mental, følelsesmæssige og energimæssige ubalancer. Igennem healingen kan vi åbne op for og løsne, både fysiske, følelsesmæssige og psykiske blokeringer. Dette gør, at vores indre energi strømmer mere ubesværet.

Gemte (og glemte) følelser og tilstande som bl.a. vrede, skuffelse, sorg, frustration, bekymringer, manglende tillid, manglende selvværd, manglende tagen ansvar, stress og angst kan gå ind og blokere vores strøm af indre energi og dræne os for energi. Når blokeringerne er blotlagt, kan de bearbejdes og dermed fjernes eller lindres. Det er en proces som Reiki healing kan hjælpe dig med.

Jeg var selv meget skeptisk overfor reiki, til at begynde med.
For min analytiske hjerne kunne slet ikke følge med.
Jeg var helt uforstående, da jeg både fysisk og psykisk kunne mærke det!
Min hjerne kunne slet ikke regne det ud, for jeg kunne jo ikke fysisk "se" det. Men det gode er - at det behøver den heller ikke. At regne det ud. Du som kunde, behøver ikke at tro på det, for at kunne tage imod reiki.
Du behøver blot at være åben for oplevelsen.

Maria Hummelshøj

HEALING BYGGER PÅ ET HOLISTISK MENNESKESYN​

Krop, sind og ånd betragtes ikke som tre separate dele, men som ligeværdige og uadskillelige dele af mennesket. De fysiske og psykiske side er ofte velkendte og noget vi taler om, men ofte glemmes den åndelige side. Den opfattes af mange som ikke eksisterende. Men vores ånd, den spirituelle side af os, repræsenterer vores inderste. Faktisk kan den ses som grund kernen i den vi er. 

DU ER MERE END KROP, FØLELSER & TANKER

Du er altså ikke bare din fysiske krop eller dine følelser og tanker. Du er meget mere end det. Mennesket er en kombination af flere ting og derfor skal man se på det hele, når noget ikke er i balance, enten fysisk, psykisk eller energimæssigt. Derfor vil du også opleve særdeles gode resultater, fordi du tager hånd om helheden, når du kombinere reiki healing (ånd og sind) med sparring og coaching (sind og krop).

HVORDAN VIRKER REIKI?

Reiki arbejder med både krop, sind og ånd, da energien går ind og løsner op for ubalancer på alle planer. Mine kunder oplever, at deres fysiske og psykiske smerter, slipper deres faste tag i dem. Der sker en forløsning. 

Derudover giver reiki healing også mental ro og en følelse af indre balance. Mange af mine kunder oplever bl.a. under behandlingen, at deres tanker bliver ligesom skyer og slippes. En fantastisk følelse, hvis du ellers er vant til at have mange tanker. Der bliver helt ro i et ellers travlt hoved. Nogle får endda indsigter under behandlingen. Det er først når vi er i denne afslappede tilstand, at vores krop kan restituere sig og genoprette biologisk og mental ligevægt.

Reiki healing har også vist sig enormt effektivt, i forbindelse med angst og stress.

Et lille udsnit af, hvad reiki har særlig god indvirkning på:

OBS! Det er vigtigt at gøre det klart, at selvom reiki healing også har en positiv indvirkning på livstruende sygdomme, så må lægevidenskaben aldrig forkastes – de supplerer til gengæld hinanden utrolig godt.

SÅDAN FOREGÅR EN BEHANDLING

Fysisk Reiki healing

Selve behandlingen starter med at vi tager en indledende snak. Derefter lægger du dig fuldt påklædt, på en briks og bliver puttet under et blødt tæppe. Fysisk Reiki healing er hånd-på healing, hvor hænderne placeres i en serie positioner på din krop. Først på forsiden af kroppen, startende med hovedet, derefter ned over kroppen. Herefter vender du dig om og bagsiden af kroppen behandles. Hvis dit system “kalder” på ekstra positioner, vil jeg tage dem med. Derfor kan nogle af positionerne være forskellig fra gang til gang.

Behandlingen foregår som oftest uden ord – kun rummet fyldes af behagelig afslappende, beroligende musik eller naturlyde.

Du som klient, får muligheden, for at slappe af og trække dig tilbage fra hverdagen hektiske program.

Og nyde det. 

 

Reiki healing på afstand

Reiki healing kan også udføres som fjernhealing, som er healing på afstand og virker på alle planer, altså både fysisk, psykisk og på det sjælelige plan. Det er en meget stærk og powerfuld metode, der har samme effektive virkning, som hvis du fik behandlingen her hos mig, men som ikke afhænger af tid og sted. Derfor kan du modtage healingen lige netop der, hvor du er.

Fjernhealing er hverken bedre eller dårligere end hånd-på healing – det er bare noget andet og en anden oplevelse. Men virker lige så effektivt, som hvis jeg lægger mine hænder på dig. 

SÅDAN FØLES DET

FYSISK Reiki healing

Det er meget forskelligt. Mange af mine klienter beskriver ofte, at de mærker en intens varme brede sig fra mine hænder og dette er netop energien, som klienten kan mærke. Mange bliver også utroligt afslappede og nogle falder i let søvn under behandlingen. Nogle mærker ydermere en sitren eller prikkende fornemmelse, hvilket skyldes, at energierne arbejder og fordeler sig i kroppen, hvor der er behov for det. Andre mærker slet ingenting.

Men det er helt uden betydning, hvad der mærkes eller ikke mærkes. Reiki virker uanset hvad.

Reiki healing på afstand

Ligesom for fysisk reiki healing, mærker alle den healende energi forskelligt. Nogle føler en fysisk berøring af hænder. Nogle bliver meget afslappede og/eller falder i søvn. Nogle kan mærke en varme/kulde/prikken/sitren. Og andre kan ikke mærke noget overhovedet.

Men ligegyldigt hvad du mærker – eller ikke mærke, så har reiki fjernhealing ikke desto mindre samme fantastiske effekt som hånd-på healing.

healing2

ER DER NOGEN BIVIRKNINGER VED REIKI?

NEJ – Der er ikke nogle bivirkninger ved reiki healing. I og med, at der udelukkende er tale om positiv energi, er der ingen fare forbundet med en behandling. Du får præcis den mængde energi, som din egen krop finder nødvendig. Det er helt almindeligt, at nogle klienter efter behandlingen kan opleve eftervirkninger i form af:

Disse forsvinder dog hurtigt igen. 

HVOR MANGE BEHANDLINGER SKAL JEG MIN. HAVE?

For at give reiki de bedste betingelser og for at skabe den optimale balance, anbefales det at modtage 4-5 behandlinger i træk. Altså enten 5 dage i træk eller så tæt på hinanden som muligt (max. 1 uge imellem hver behandling). Derefter kan du modtage behandlinger efter behov. Lige meget hvor ofte du får behandling, så er lidt reiki bedre end ingen reiki.

healing3

HVOR LANG TID TAGER EN BEHANDLING?

Fysisk Reiki healing

En fysisk behandling af voksne tager op til 2 timer, inkl. kort indledende og afsluttende samtale. Så sæt god tid af, til at gøre noget godt for dig selv.

Varigheden for børn op til 12 år er ca 1 time.

Reiki healing på afstand

En fjernhealing af voksne tager ca. 45 min (30 min healing, 15 min. samtale). Når du skal heales, skal du åbne dit sind, så du er klar til at modtage den healende energi. Jeg vil anbefale, at du giver dig selv en halv times pause, lægger dig under et tæppe og slapper af.

Tidspunktet for healingen er noget vi aftaler på forhånd og efterfølgende ringer/skriver vi sammen om din oplevelse.

 

Varigheden for et barn (op til 12 år) er ca. 35 min. (20 min healing, 15 min samtale).

REIKI TIL BØRN

healing børn (1)

Børn er meget åbne og meget modtagelige for Reiki healing, da de endnu ikke har lukket deres system ned (som voksne). Derfor er det muligt, at heale dem på præcis samme måde som voksne, uanset deres alder. Min oplevelse er dog, at børn sjældent har tålmodighed til at ligge stille så længe og de bliver også hurtigere “fyldt op” af Reiki. Derfor tilpasser jeg behandlingen efter dit barn. Som oftest har mindre børn kun brug for healing i kortere tid, hvor større børn vil have godt af en voksenbehandling.

Jeg gør rigtig meget ud af at møde dit barn dér, hvor de er mentalt og det er vigtigt, både for dit barn og dig, men også mig og processen, at dit barn føler sig tryg under healingen. Har dit barn brug for legetøj, en bog eller en iPad, er dette også meget velkomment.

Indlednings- og afslutningsvis starter vi hver behandling med en kort snak, ligesom når voksne behandles. Dette gør vi for at få en god start og afslutning og få sat ord på noget af det, der rører sig eller er dukket op under healingen. Og ellers foregår behandlingen som for voksne.

Det er meget forskelligt, hvordan børn helst vil modtage Reiki. Nogle vil gerne ligge på briksen og slappe af under healingen. Måske imens mor eller far læser en historie. Andre børn vil hellere sidde på skødet af mor eller far. Det allervigtigste er, at både du og dit barn er trygge og at healingen bliver en hyggelig og afslappet tid. Vi tager det i dit barns tempo og hvad de har brug for. 

Hvis du har spørgsmål til healing af dit barn, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Vi er alle sensitive

Vi er alle meget sensitive – bare på forskellige måder. Nogle er meget sensitive udadtil og kan derfor for andre virke udadreagerende eller som om de har “myrer i rumpetten”. 

Andre er meget sensitive indadtil og kan derfor på andre virke meget “lukkede” og stille. 

Og en helt tredje gruppe, er bare gode til at balancere deres sensitivitet på både det indre og det ydre, og virker derfor på andre, som neutrale i deres sensitivitet.

For mange børn (og til tider deres forældre) kan denne sensitivitet, hvad end det er på den ene eller den anden måde, give store udfordringer i hverdagen, fordi de ikke kan rumme alle de forskellige indtryk de suger til sig, i løbet af dagen.

Disse udfordringer kan ligesom hos voksne, komme til udtryk som bl.a. indre uro, indre ubalance, koncentrationsbesvær, søvnbesvær, påvirket selvværd og selvtillid, stress, angst, manglede livsglæde, fysiske skavanker og tankemylder. Også eksamensangst eller andre utrygge tilstande kan mindskes med Reiki.

Mine kunders oplevelse er, at allerede efter få behandlinger kan de mærke en forskel. De bliver de ikke lige så hurtigt “fyldt op af indtryk”, de er blevet bedre til at sige fra og stå op for sig selv eller også er de bare blevet bedre til at finde indre ro, så de bl.a. lettere kan kan finde ro ved sengetid og få en søvn af god kvalitet.

Som oftest er det os voksne, der er mest udfordret på at have tillid til healing processen. Og at der sker noget. Forstået på den måde, at det nogle gange kan være svært for os forældre at se forandringerne på ydersiden. Det vi bare skal huske os selv på er, at selv de mindste forandringer på ydersiden betyder STORE forandringer på indersiden.

PRAKTISK

Info

Fysisk Reiki Healing

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du at høre mere, vil vi glæde os til at høre fra dig på kontakt@mariahummelshoej.dk

top
bund

Reiki Healing PÅ AFSTAND

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du at høre mere, vil vi glæde os til at høre fra dig på kontakt@mariahummelshoej.dk

top
bund