top

KUNDEUDTALELSER

bund
Marias menneskelighed er helt unik. Du mærker tydeligt, at hun ikke kun brænder for coaching, men også, at hun har et dybfølt ønske om virkelig at gøre en kæmpe forskel for dig og dit liv. Hun vil dig virkelig gerne!
Rikke Guldhammer Nejrup
Research Scientist, Chr. Hansen A/S

Maria skaber et roligt og behageligt rum med sit søde, smilende og professionelle væsen.

Healingen var et tiltrængt afbræk fra den støjende hverdag. Efterfølgende tog Maria sig tid til at snakke om, hvad kroppen havde fortalt under healingen, så jeg gik derfra med en god følelse, og noget at arbejde videre på.

Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg skal heales hos Maria.

Tanja Dalsgaard
Coach & Energiterapeut

Marias rolige og autentiske tilgang til sessionen gjorde mig tryg. Hun har en fantastisk evne til, at få en til at tro på sig selv og få det bedste frem i en. Gør det hele så let og nemt og det giver bare en fantastisk ro. Hendes struktur og spørge teknik er utrolig behagelig og hendes tilgang naturlig. Hun virker til, at det her har hun bare altid gjort.

Jeg kommer helt sikkert igen - kemien er noget særligt og jeg har en stor tiltro til, at hun har det der skal til, for at få mig til at flytte bjerge.

Mona Helleman
Business coach
Jeg kan kun anbefale, at blive healet af dygtige Maria og giver hende mine varmeste anbefalinger, da jeg som stærk skeptiker af dette, nu er fuldstændig vild med det. Tak for dig Maria. Det er ikke sidste gang jeg har været under dine kyndige hænder. Efter endt forløb føler jeg, at jeg er blevet mere groundet og sikker på mig selv og jeg mærker stadig den indre ro hver dag. Det er som om at stress ikke hænger ved på sammen måde som tidligere
Susanne Rasmussen
Afdelingsleder, Novo Nordisk A/S

Først, men ikke mindst. Syntes jeg at du var super god (og sød). Talte på et sprog som vi alle kunne forstå, og får noget ud af. Og det har vi helt bestemt. Vi bragte det på banen så sent som i dag, hvor vigtigt det er, at vi KAN finde om ikke andet EN god ting hos en person, og den skal bruges. Så du skal være SÅ meget velkommen igen en anden gang.

Anne Christophersen
Serviceleder, Servicefirmaet Renell A/S
Gør noget godt for dig selv!!!!!!!💚 Tak til Maria, for en helt fantastisk oplevelse med fjern-healing. Min allerførste. Det har været usædvanligt og overraskende. 😇 Jeg var ikke helt forberedt på, hvad jeg gik ind til; men var ikke et øjeblik i tvivl, da Maria "tog over". Man fornemmer en nærhed og fysisk blid berøring, som er overvældende. Føles fuldstændig som Maria er i lokalet. Healingen giver en indre lethed, ro og størrer energi. Vil på det varmeste anbefale Maria 💜💙💚
Britta Petersen
Livsnyder

Se flere kundeudtalelser på Facebook

VIL DU HELLER IKKE GÅ GLIP AF GULDKORN?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet med masser af inspiration og tilbud til dig, så du kan komme hjem til dit unikke, autentiske selv.

Lige nu får du også guiden: 15 veje til indre ro.

* Skal udfyldes