REFERENCER

 • […] Hendes rolige og autentiske tilgang til sessionen gjorde mig tryg. Hun har en fantastisk evne til, at få en til at tro på sig selv og få det bedste frem i en. Gør det hele så let og nemt og det giver bare en fantastisk ro. Hendes struktur og spørge teknik er utrolig behagelig og hendes tilgang naturlig. Hun virker til, at det her har hun bare altid gjort.

  Jeg kommer helt sikkert igen – kemien er noget særligt og jeg har en stor tiltro til, at hun har det der skal til, for at få mig til at flytte bjerge.

  Mona Helleman
 • Maria er en helt fantastisk person, med en meget tillidsvækkende personlighed. Jeg har hos Maria fået et kombineret Coaching og Reiki healing forløb. Det har være en helt perfekt kombi! Maria er meget professionel og jeg har fra vores allerførste møde, følt mig i trygge hænder […].

  Annemaja Jacobsen
 • […] På briksen hos Maria oplevede jeg en skøn ro og total afslapning under hendes behandling ❤️
  Både før og efter en nærværende og støttende samtale i hvordan jeg havde det og hvordan mit arbejde med min egen personlige udvikling forløb. ❤️
  I løbet af den måned jeg modtog behandlinger oplevede jeg stille og roligt en indre ro, glæde og overskud i min hverdag. Jeg fik mere energi og lyst til projekter. Så meget at min mand kommenterede på den positive forandring jeg gik igennem ❤️
  Jeg kan klart anbefale et forløb hos Maria – hvad enten det er et afslappende reiki eller udviklende coach forløb du ønsker!!

  Charlotte Nørremose
 • Kan varmt anbefale at blive coachet af Maria. Hun er skarp når hun skal være det. Vedholdende. Forstående. Humoristisk. Pisse provokerende (på den gode måde). Alt sammen på de rigtige tidspunkter, når hun ser det er det du har brug for. Gør dig selv den tjeneste at blive coachet af Maria.

  Nicolai Noergaard
 • Marias menneskelighed er helt unik. Du mærker tydeligt, at hun ikke kun brænder for coaching, men også, at hun har et dybfølt ønske om virkelig at gøre en kæmpe forskel for dig og dit liv. Hun vil dig virkelig gerne!

  Rikke Guldhammer Nejrup
 • Vil hermed gerne sige dig tusinde tak for en super dejlig og inspirerende temadag.

  Det var lidt af en ’øjenåbner’ at få kendskab til ens skyggesider, både de lyse og de mørke, og det her med, at det der nogle gange trigger os ved andre mennesker, måske i virkeligheden skyldes en skyggeside hos os selv, som vi har gemt væk!

  Personligt satte det en masse tanker i gang hos mig, og jeg reflekterede efterfølgende over, hvordan ting man er blevet opdraget med op igennem ens barndom, har stor indflydelse på, hvordan man bliver formet som voksen, og dermed hvor mange af ens ’indre lys’, der på det grundlag kan være blevet ’slukket’/ gemt væk, og at det rent faktisk er muligt at ’tænde dem’ igen, hvis man har lyst til at arbejde med det.

  Alt i alt en dejlig dag der efterladte masser af stof til eftertanke ♥

  Jane Madsen
 • Maria skaber et roligt og behageligt rum med sit søde, smilende og professionelle væsen.

  Healingen var et tiltrængt afbræk fra den støjende hverdag. Efterfølgende tog Maria sig tid til at snakke om, hvad kroppen havde fortalt under healingen, så jeg gik derfra med en god følelse, og noget at arbejde videre på.

  Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg skal heales hos Maria.

  Tanja Dalsgaard
 • Jeg skal være ærlig at sige, at jeg ved første behandling var en hel del skeptisk og ikke rigtig troede på det. Men allerede efter første behandling var jeg fuldstændig omvendt og jeg endte med at tage de fire anbefalede behandlinger i træk. – For der sker virkelig noget, om du tror på det eller ej!

  Susanne Rasmussen
 • Når man pludselig står midt i livet og ens trygge jobtæppe bliver revet væk under en, så er Maria en uvurderlig hjælp. Hun satte fokus på de rigtige ting og gav motivationen til at kigge på mulighederne istedet for begrænsningerne. Handlingerne der skulle til for at jeg kunne komme videre, blev gjort dejlig overskuelige. Og så var det bare mega hyggeligt samtidig. Tak.

  Brit Sommer
 • Maria var mega god til at formidle hendes faglig viden om til situationer fra vores daglig arbejde, hvilket hjalp meget med forståelsen, af det budskab hun gav os.

  Det jeg fik ud af mødet var en hel del. For som ny medarbejder er det altid svært at vide, hvad man gør rigtig og hvad man gør forkert. Så det var rart at få belyst nogle af disse problematikker vi alle slås med til daglig. Og modsat mange af de gode ting man gør.

  For mig personligt var det mega rart at se og høre, at meget af det jeg allerede gør er rigtig og fik sat mere de små detaljer på plads. For det er altid de små detaljer man overser. Så hun gav mig rigtig mange små værktøjer, jeg kan bruge i min daglig gang på arbejde og det var mega brugbart.

  Alt i alt et super godt og informativt møde. Vil helt sikkert deltage i flere, hvis der kom nogle for vi kan alle blive bedre til, hvad vi foretager os og det er aldrig dårligt og se tingene fra er andet perspektiv så tusind tak for det.

  (Leder, Servicefirmaet Renell A/S)

  Mohammed Kiwan
 • Jeg synes det var rigtig dejligt og ekstremt relevant for os at arbejde med emnet kommunikation. Marias oplæg og indslag fik virkeligt sat tankerne i gang om, hvordan ens adfærd afspejler sig i medarbejdernes opfattelse af en og dermed deres arbejdsglæde og motivation for at arbejde. Der var flere interessante indlæg, som fik en til at tænke over egen opførsel og hvor vigtigt det er, at man udtrykker sig præcist, for at nå frem til modtageren på den bedste måde. Det var super godt.

  (Serviceleder, Servicefirmaet Renell A/S)

  Marianne Hartmann Budkin
 • Først, men ikke mindst. Syntes jeg at du var super god (og sød).

  Talte på et sprog som vi alle kunne forstå, og får noget ud af. Og det har vi helt bestemt.

  Vi bragte det på banen så sent som i dag, hvor vigtigt det er, at vi KAN finde om ikke andet EN god ting hos en person, og den skal bruges.

  Så du skal være SÅ meget velkommen igen en anden gang.

  (Serviceleder, Servicefirmaet Renell A/S)

  Anne Christophersen
 • Jeg var så heldig, at vinde 4x fjern healing hos Maria. Jeg bar på meget stress og det fik hun healet, så jeg føler mig bedre tilpas, har fået jord forbindelsen igen og har en bedre energi strømning i kroppen.
  Tak søde Maria ❤️❤️❤️❤️❤️

  Kathrin Holm
 • Gør noget godt for dig selv!!!!!!!💚
  Tak til Maria, for en helt fantastisk oplevelse med fjern-healing.
  Min allerførste.
  Det har været usædvanligt og overraskende. 😇
  Jeg var ikke helt forberedt på, hvad jeg gik ind til; men var ikke et øjeblik i tvivl, da Maria “tog over”.
  Man fornemmer en nærhed og fysisk blid berøring, som er overvældende. Føles fuldstændig som Maria er i lokalet.
  Healingen giver en indre lethed, ro og størrer energi.
  Vil på det varmeste anbefale Maria 💜💙💚

  Britta Mogensen
 • Jeg vil giver gerne Coach & Mentor, Maria Hummelshøj min varmeste anbefaling. […] Marias personlige måde at være på – gjorde det muligt for mig, at åbne mig hurtigt, så jeg turde sige til hvis det var noget, som virkede svært. […] Maria Hummelshøj afsluttede vores forløb på en meget naturlig overgang således jeg ved at hvis jeg skal bruge coach senere i mit liv så vil jeg klart kontakte Maria Hummelshøj igen.
  Kendetegnet ved Maria Hummelshøj er:
  * fagligt meget dygtig
  * oser af empati
  * fin professionel adfærd.

  Jeg ønsker at sige TAK til min Underviser og Coach Maria Hummelshøj. ❤️

  Monica Schandorff Peulecke


 • […] Under behandlingerne kunne jeg mærke, at der både skete noget i Marias hænder og i min krop. Jeg mærkede sitren, varme, kulde og forløsning af gamle spændinger. Og så den indre ro! Det var helt fantastisk! Også efter behandlingerne, har jeg kunne mærke en udvikling både fysisk, men også psykisk […].  Susanne Rasmussen
 • […] Efter endt forløb føler jeg, at jeg er blevet mere groundet og sikker på mig selv og jeg mærker stadig den indre ro hver dag. Det er som om at stress ikke hænger ved på sammen måde som tidligere […].  Susanne Rasmussen
 • […] Jeg kan kun anbefale, at blive healet af dygtige Maria og giver hende mine varmeste anbefalinger, da jeg som stærk skeptiker af dette, nu er fuldstændig vild med det. Tak for dig Maria. Det er ikke sidste gang jeg har været under dine kyndige hænder.

  Susanne Rasmussen
 • Maria er virkelig skarp og forstår, med sine yderst velplacerede spørgsmål, at stille de spørgsmål (hvor svarene ind imellem gør “nas” hvis man er ærlig over for sig selv) som giver indsigt, sætter nye refleksioner igang og sparker motivationen til nye højder.

  Annemaja Jacobsen
 • […] Reiki healing gennem Marias kyndige hænder er en gave. Efter en behandling er man “grounded” og energien flyder roligt rundt i hele kroppen. Healingen gør, at man finder mere og mere hjem til sig selv – behandling efter behandling. Jeg kan kun give Maria mine varmeste anbefalinger, både som Coach og som Reiki Healer.

  Annemaja Jacobsen