OM MARIA

REIKI HEALER & COACH

MARia Hummelshøj. Reiki healer, coach, mor til 3, livsnyder & specialist i at skabe balance mellem krop, sind & ånd.

Oprindelig er jeg akademisk uddannet inden for naturvidenskab. Men kender du det, når man føler, at man bare ikke er landet på den rigtige hylde? Efter stor indre kamp, valgte jeg at følge mit hjerte og indre visdom, og idag arbejder jeg med min store passion for mennesker.

Ud over at jeg bruger mig selv i mit arbejde, bruger jeg også både min akademiske tilgang, min intuition og mit holistiske livssyn. Og selvom dette er et godt miks af det hele, så tror jeg på, at den VIRKELIG transformerende udvikling kun sker, når vi tager både krop, sind og ånd i betragtning.

Og så tør jeg se tingene fra en anderledes vinkel end mange andre.

Kombinationen af disse elementer, er det som adskiller mig fra andre coaches og behandlere.

VI ER HINANDENS SPEJLE

Når vi genkender noget i et andet menneske og opdager, at vi ikke er alene med det, vi går og tumler med, så sker der virkelig noget. Når vi opdager, at vi hár et valg. Når vi opdager, at det er alt for længe siden, at vi har prioriteret os selv. Og når vi opdager, at vi kan ændre vores tanker og rejse os igen – med fornyet energi, motivation og indre power. Som en Fugl Fønix, der rejser sig fra asken. Når vi ser i et andet menneske, at dette er muligt, så bliver vi mere modige på os selv. Vi bliver mere motiveret og får troen tilbage. Troen på, at vi også kan gennemføre denne forandring. 

Hvis vi vil!

MINE KERNE OMRÅDER

Ånd, Sjæl & Energier

 • Universets love
 • Chakra
 • Reiki healing

Sindet & Tanker

 • Sindets opbygning
 • Tanker
 • Vaner

Følelser

 • Grundessens
 • Følelse & Tanke
 • Følelse & Krop

Kroppen

 • Forløsning af blokeringer
 • Forankring
 • Indre ro & Jordforbindelse

MIN VISION ER

At forene det spirituelle aspekt med den logiske tankegang, i forhold til personlig udvikling. 

MIN MISSION ER

At hjælpe dig til at opnå indre ro, balance og en grundfølelse af glæde, ved at øge dit fokus på din bevidsthed, dine tanker følelser og krop. Med et udgangspunkt i både det fysiske, mentale og spirituelle aspekt som en helhed, integreres udviklingen i hele dig og giver derfor dybdegående og varige resultater.

Picture3.2

Når du virkelig tør se dig selv, som det unikke, fantastiske, værdifulde og vigtige menneske du er, så vil du stå stærkere i dig selv. Mere groundet. Og samtidig hvile i dig selv. Som den du i virkeligheden er.
I alt dit lys og al din power.

SÅDAN KAN DU SKABE LIVSÆNDRENDE FORANDRINGER SAMMEN MED MIG

Personligt Forløb

For dig, der prioriterer din personlige udvikling 1:1 med fuldt fokus på dig og din udviklingsproces.

Du finder også reiki forløb herunder.

Gruppe Forløb

For dig, der prioriterer fællesskabet og en hurtig accelererende personlige udviklingsproces.

Gruppeforløb kommer snart

Online Kurser

For dig, der ønsker personlig udvikling, uafhængig af, hvor du befinder dig eller bare vil passe det ind, når DU har tid.

Online kurser kommer snart

DET HER FIK MIT LIV TIL AT VENDE

I dag ved jeg en masse om, hvordan mennesker som du og jeg kan ændre det, vi virkelig gerne vil ændre i vores liv.

Men sådan har det bestemt ikke altid været.

I mere end 30 år, led jeg af lavt selvværd, selvtillid og selvhad. Mit selvbillede var krakeleret. Jeg havde konstant en følelse af utilstrækkelighed; En følelse af, ikke at hvile i mig selv og en følelse af, at jeg var under konstant kontrol af mine tanker. Og jeg havde fuldstændig mistet kontakten til min krop og sjæl. Det gav sig til udtryk i 3 alvorlige stress sygemeldinger. Alt sammen fordi jeg ikke ville lytte til mig selv, min krop, mit hjerte eller min indre visdom.

Men så en kold dag i januar, skete der noget. Jeg besluttede, at jeg ville begyndte at tage ansvar for mig selv og mine tanker. Jeg indså, at jeg er den eneste, der er ansvarlig for mit liv, for mine tanker, for mine følelser og for hvert eneste resultat jeg opnår. Jeg lærte at tale ordentlig til mig selv! Give mig selv kærlighed. For inderst inde vidste jeg, at hvis jeg startede her, så ville det have en dominoeffekt på alt andet i mit liv.

Derfra begyndte mit liv for alvor at ændre sig…MIN FAGLIGE BAGGRUND FOR AT KUNNE STÅ HER OG HJÆLPE DIG IDAG

Alt dette er bare facts og fakta. Det vigtigste for mig er at jeg kan hjælpe dig. Det hele starter med en gratis og 100% uforpligtende afklarende samtale.