OM MARIA

Design uden navn (36)

MARia Hummelshøj.
Healing & transformations mentor, reiki healer, mor til 3, livsnyder samt specialist i at få modet tilbage, til at være sit sande jeg.

Hej & Velkommen

Jeg er din healing & transformations mentor og jeg er klar til at støtte dig, i din vildeste transformations proces.

Min største passion og mission, er at hjælpe dig med at få mod til at være dig selv – den du i virkeligheden er – altid! – så du kan leve det liv, DU gerne vil leve, med ro, balance, livsglæde, selvsikkerhed, overskud, indre styrke eller hvad det end måtte være for dig.

Jeg er af den overbevisning, at vi har et valg om, hvem vi vil være. Vil vi være hende, der styres af omgivelserne og andres meninger, altså udefra og ind. Eller vil vi er hende, der har modet og styrken til at være sig selv og leve sit liv indefra og ud?

Dét er vores valg!

Ud over at jeg bruger mig selv i mit arbejde, bruger jeg også både min akademiske tilgang, min intuition og mit holistiske livssyn. Og selvom dette er et godt miks af det hele, så tror jeg på, at den VIRKELIG healende og transformerende udvikling kun sker, når vi tager både krop, sind og ånd i betragtning.

THE TURNING POINT

Point of no return

Oprindelig er jeg akademisk uddannet inden for naturvidenskab. Men måske kender du følelsen af, at man bare ikke er landet på den rigtige hylde? Sådan havde jeg det. Efter stor indre kamp, valgte jeg at følge mit hjerte og indre visdom, og i dag arbejder jeg med min store passion for at heale og transformere mennesker. 

I dag har jeg specialiseret mig i, hvordan mennesker som du og jeg kan finde modet og ændre det, som ikke længere fungere for os. På den måde kan vi blive fri til at være den vi i virkeligheden er og leve det liv, der er det rigtige for os.

Men sådan har det bestemt ikke altid været.

puzzle

JEG FØLTE MIG TOM (OG UTAKNEMMELIG)

I mere end 30 år, havde jeg et forvrænget selvbillede. En følelse af, ikke at hvile i mig selv og en følelse af tomhed – som om der manglede noget. En brik i puslespillet.

Det gav ingen mening for mig. For jeg havde på det tidspunkt to dejlige piger og en dejlig mand. Vi boede i et dejligt hus og jeg havde et “drømmejob” på Novo. Så hvorfor var jeg dog ikke lykkelig?

Jeg havde fuldstændig mistet kontakten til min krop, til min sjæl, til min gejst og min passion. Og jeg havde mistet modet til at være mig selv og til at ændre på det. Ubevidst tilpassede jeg mig bare. Jeg var som de gerne ville have jeg skulle være, selvom alt inde i mig, skubbede i modsatte retning. Den konstante undertrykkelse af min indre sande stemme, kom til udtryk som 3 alvorlige stress sygemeldinger, fordelt over 6 år. Fordi jeg ikke ville lytte til mig selv, min krop, mit hjerte eller min indre visdom. 

 

IMG_262014618

DE 3 STØRSTE ÅRSAGER TIL MIT MANGLENDE MOD

Jeg turde ikke – af 3 årsager:

  • #1: Hvad nu, hvis det jeg finder inde i mig, ikke er godt (eller at der slet ikke er noget inde i mig)?
  • #2: Hvad nu, hvis mine kære ikke kan lide mit “nye” jeg – forlader de mig så? Eller hvad nu, hvis jeg ikke kan lide dem – forlader JEG dem så?
  • #3: Hvad vil folk omkring mig ikke tænke?

Men en kold dag i januar, skete der noget. 

Jeg besluttede, at jeg ville begyndte at tage ansvar for mig selv, mine tanker og min tilstand.

Jeg indså, at jeg er den eneste, der er ansvarlig for mit liv, for mine tanker, for mine følelser og for hvert eneste resultat jeg opnår.

Jeg lærte at håndtere min indre kritiker og blive ven med frygten!

Jeg lærte at give mig selv kærlighed.

For inderst inde vidste jeg, at hvis jeg startede her, så ville det have en dominoeffekt på alt andet i mit liv.

Jeg fandt MODET til at være mig selv – den jeg i virkeligheden er. 

Derfra begyndte mit liv for alvor at ændre sig og i dag er jeg et sted, jeg ikke i min vildeste fantasi, troede at jeg kunne komme.

Har du brug for en plan for dit næste skridt - det skridt, der er det rigtige for dig?

Så book en gratis og helt uforpligtende samtale med mig lige her.

Vil du også have modet til at turde være dig? - den du i virkeligheden er?

Så kom med på mit Mestering Mentorforløb eller Uniqueness Mentorforløb.

Hvis du har nogen som helst spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til mig på kontakt@mariahummelshoej.dk  – så vender jeg tilbage til dig, så snart jeg kan.

Har du brug for en plan for dit næste skridt - det skridt, der er det rigtige for dig?

Så book en gratis og helt uforpligtende samtale med mig lige her.MIN FAGLIGE BAGGRUND FOR AT KUNNE STÅ HER OG HJÆLPE DIG IDAG

Alt dette er bare facts og ord. Det vigtigste for mig er at jeg kan hjælpe dig på din rejse. Hjem i dig selv. Til dit sande jeg.

DSC_0263_1_1