top

OM MARIA

bund

FRA AKADEMIKER TIL HEALER & TRANSFORMATIONS MENTOR

Jeg er reiki healer og jeg er klar til at hjælpe dig, i din healings og personlige udviklings proces. Derudover er jeg også certificeret coach og mentor inden for transformation, livsstil og stress, samt akademisk uddannet inden for naturvidenskab.

På baggrund af min egen erfaring, har jeg en helt naturlig og særlig evne til at arbejde med healing af det indre, sårede barn, følelsesmæssige blokeringer og traumer opstået i barndommen. I healings processen giver du slip på unødvendig tung bagage samt spændinger og i stedet får en følelse af lethed, overskud, frihed, glæde og ro. Som om du kommer “hjem”.

Maria Hummelshøj (21)

BAGGRUND

Oprindelig er jeg akademisk uddannet inden for naturvidenskab fra både Københavns Universitet og Danmarks Tekniske Universitet. Jeg har i mere end 6 år arbejdet som mikrobiolog samt kvalitetsansvarlig, i flere af de største medicinal virksomheder i Danmark. Sideløbende med mit daglige arbejde, valgte jeg at tage to anerkendte coachuddannelser, hhv. som Life & Business coach samt Stress coach, fordi jeg virkelig higede efter at arbejde med mennesker.  

Til trods for mit gode, velbetalte job i industrien, var jeg ikke glad. Jeg undertrykte min passion (og purpose, fandt jeg ud af efterfølgende). Jeg oplevede stress helt ind i knoglerne igen og igen, som hvert andet år endte i en sygemelding. Jeg havde ingen overskud. Var i total ubalance. Og så var jeg bare trist.

Det førte til, at jeg i foråret 2019 valgte at sige mit velbetalte akademiske job op, for at starte min egen virksomhed på fuld tid. På daværende tidspunkt med ren coaching.

Før 2019 gav jeg ikke meget for noget som helst for den alternative verden og dets hokus pokus. Jeg var meget skeptisk og var faktisk også lidt bange for det uforklarlig.  

Men der skete noget i mit liv, som fik mig til at ændre opfattelse. Trods skepsis, valgte jeg at modtage reikibehandlinger. Jeg havde aldrig troet,  at jeg ville åbne op for den del af mig selv, men min naturlige og nysgerrige tilgang til livet og læring var SÅ meget større end min spirituelle skepsis – og det gjorde, at jeg bare måtte undersøge, lære og ikke mindst integrere, det som jeg mødte.

Overgangen fra at være fastansat lønmodtager med økonomisk sikkerhedsnet, sundhedsforsikring og feriefridage til selvstændig “healings-spirituella-coaching-agtig-dame”, var på ingen måde, en let transformation.

I dag er jeg mega taknemmelig og lykkelig for, at jeg gjorde det. Tænk, hvad jeg havde gået glip af, i alle de år.

Mit liv er på alle måder mere meningsfuldt, glædesfyldt og rigt, siden jeg tog springet. 

Jeg har mere overskud, balance, ro, glæde og klarhed.

Og jeg nyder, hver eneste dag, at kunne bruge min akademiske baggrund og kompetencer fra erhvervslivet, til at skabe forbindelse mellem den lidt flyvske spirituelle verden og den jordnære jordiske verden – og ikke mindst: Til at hjælpe mennesker som dig, med at føle sig HELE.

Der findes rigtig mange forskellige reiki systemer – og af varierende kvalitet. Jeg er oplært af min certificerede mester, Myanne Luxn, i det oprindelig system, der hedder ”Usui Shiki Ryoho” og som virker. Her undervises efter de oprindelige teknikker, som opdageren Doktor Mikao Usui fandt frem til i Japan i starten af 1900-tallet. Metoden er grundig, dyb og enestående effektiv.

Jeg healer mig selv med reiki, hver eneste dag – og gerne flere gange. For mig har det gjort, at jeg hver dag bliver mere og mere “mig selv”. Jeg har lettere ved at mærke, hvad jeg vil, ikke vil og sætte grænser. Jeg heler og slipper hver dag gamle følelsesmæssige sår fra barndommen og lader dem ikke længere styre mine tanker, følelser og adfærd – og ikke mindst min egen rolle som forælder. Jeg har meget lettere ved at mærke min passion og purpose. Jeg er bare så meget mere mig.

top

OM MARIA

bund
Design uden navn (36)

Maria Hummelshøj.
Healing & transformations mentor, reiki healer, mor til 3, livsnyder samt specialist i at få modet til at være og leve, som it autentiske selv.

Hej & Velkommen

Jeg er din healing & transformations mentor og jeg er klar til at støtte dig, i din vildeste transformations proces.

Min største passion og mission, er at hjælpe dig med at få mod til at være dig selv – den du i virkeligheden er – altid! – så du kan leve det liv, DU gerne vil leve, med ro, balance, livsglæde, selvsikkerhed, overskud, indre styrke eller hvad det end måtte være for dig.

Jeg er af den overbevisning, at vi har et valg om, hvem vi vil være. Vil vi være hende, der styres af omgivelserne og andres meninger, altså udefra og ind. Eller vil vi er hende, der har modet og styrken til at være sig selv og leve sit liv indefra og ud?

Dét er vores valg!

Ud over at jeg bruger mig selv i mit arbejde, bruger jeg også både min akademiske tilgang, min intuition og mit holistiske livssyn. Og selvom dette er et godt miks af det hele, så tror jeg på, at den VIRKELIG healende og transformerende udvikling kun sker, når vi tager både krop, sind og ånd i betragtning.

THE TURNING POINT

Point of no return

Oprindelig er jeg akademisk uddannet inden for naturvidenskab. Men måske kender du følelsen af, at man bare ikke er landet på den rigtige hylde? Sådan havde jeg det. Efter stor indre kamp, valgte jeg at følge mit hjerte og indre visdom, og i dag arbejder jeg med min store passion for at heale og transformere mennesker. 

I dag har jeg specialiseret mig i, hvordan mennesker som du og jeg, kan finde modet og ændre det, som ikke længere fungere for os. Hvordan vi kan være autentiske og leve helhjertet – uden at lade os stoppe af, hvad andre mennesker måtte tænke. På den måde kan vi blive fri til at være den vi i virkeligheden er og leve det liv, der er det rigtige for os. Autentisk og helhjertet.

Men sådan har det bestemt ikke altid været.

puzzle

JEG FØLTE MIG TOM (OG UTAKNEMMELIG)

I mere end 30 år, havde jeg et forvrænget selvbillede. En følelse af, ikke at hvile i mig selv og en følelse af tomhed – som om der manglede noget. En brik i puslespillet.

Det gav ingen mening for mig. For jeg havde på det tidspunkt to dejlige piger og en dejlig mand. Vi boede i et dejligt hus og jeg havde et “drømmejob” på Novo. Så hvorfor var jeg dog ikke lykkelig?

Jeg havde fuldstændig mistet kontakten til min krop, til min sjæl, til min gejst og min passion. Og jeg havde mistet modet til at være mig selv og til at ændre på det. Ubevidst tilpassede jeg mig bare. Hele mit liv havde jeg gjort mit bedste, for at passe ind. For hvad ville de andre ikke tænke? Jeg var som de gerne ville have jeg skulle være, selvom alt inde i mig, skubbede i modsatte retning. Den konstante undertrykkelse af min indre sande stemme, kom til udtryk som 3 alvorlige stress sygemeldinger, fordelt over 6 år. Fordi jeg ikke ville lytte til mig selv, min krop, mit hjerte eller min indre visdom. 

 

IMG_262014618

DE 3 STØRSTE ÅRSAGER TIL MIT MANGLENDE MOD

Jeg turde ikke – af 3 årsager:

  • #1: Hvad nu, hvis det jeg finder inde i mig, ikke er godt (eller at der slet ikke er noget inde i mig)?
  • #2: Hvad nu, hvis mine kære ikke kan lide mit “nye” jeg – forlader de mig så? Eller hvad nu, hvis jeg ikke kan lide dem – forlader JEG dem så?
  • #3: Hvad vil folk omkring mig ikke tænke?

Men en kold dag i januar, skete der noget. 

Jeg besluttede, at jeg ville begyndte at tage ansvar for mig selv, mine tanker og min tilstand.

Jeg indså, at jeg er den eneste, der er ansvarlig for mit liv, for mine tanker, for mine følelser og for hvert eneste resultat jeg opnår.

Jeg lærte at håndtere min indre kritiker og blive ven med frygten!

Jeg lærte at give mig selv kærlighed.

For inderst inde vidste jeg, at hvis jeg startede her, så ville det have en dominoeffekt på alt andet i mit liv.

Jeg fandt MODET til at være mig selv – autentisk, og den jeg i virkeligheden er. 

Derfra begyndte mit liv for alvor at ændre sig og i dag er jeg et sted, jeg ikke i min vildeste fantasi, troede at jeg kunne komme.

Vil du også gerne have modet til turde være og leve som dit unikke, autentiske selv?

Så book en gratis samtale med mig lige her.

top
bund

Vil du også have modet til at turde være dig? - den du i virkeligheden er?

Så kom med på mit Mestering Mentorforløb eller Uniqueness Mentorforløb.

Hvis du har nogen som helst spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til mig på kontakt@mariahummelshoej.dk  – så vender jeg tilbage til dig, så snart jeg kan.

Har du brug for en plan for dit næste skridt - det skridt, der er det rigtige for dig?

Så book en gratis og helt uforpligtende samtale med mig lige her.MIN FAGLIGE BAGGRUND FOR AT KUNNE HJÆLPE DIG IDAG

Alt dette er bare facts og ord. Det vigtigste for mig er at jeg kan hjælpe dig til mere indre ro, balance, livsglæde, overskud og klarhed. 

DSC_0263_1_1