KONTAKT MIG HER

TILLID & KEMI ER ALTAFGØRENDE

Personlig udvikling med en coach og behandler, handler i høj grad om tillid og kemi. Det er vigtigt for mig, at vi får en god snak, inden vi starter op, så du også føler dig tryg. Derfor tilbyder jeg dig en gratis og 100% uforpligtende samtale, hvor du får du et overblik over, hvor du står lige nu, hvad du har brug for samt en plan for dit næste skridt.

I denne uforpligtende samtale får du

  • Et overblik over, hvor du står lige nu og hvad du har brug for.
  • En samtale i ro og mag, hvor vi har fokus på dine udfordringer.
  • Min ærlige vurdering af, om – og hvordan jeg kan hjælpe dig samt en fornemmelse af, om du og jeg er det rigtige match.

BOOK DIN TID TIL SAMTALE & FÅ DIN PLAN

Det er gratis og uforpligtende at få en afklarende samtale.

Dog er der et begrænset antal pladser, som vil blive besat efter først til mølle-princippet.

Tilmeldingen til samtalen er bindende. Ved udeblivelse vil der være et no-show fee på 500 kr.

Hør hvad Linda fortæller om forløbet

Helle

Lærer

Jeg tror aldrig, at jeg har haft det så godt indeni, som jeg har nu. Faktisk tror jeg ikke, at jeg har mærket denne følelse - nogensinde!

Annemaja

Indehaver af House of Haahr

Maria er en helt fantastisk person, med en meget tillidsvækkende personlighed. Jeg har hos Maria fået et kombineret Coaching og Reiki healing forløb. Det har være en helt perfekt kombi! Maria er meget professionel og jeg har fra vores allerførste møde, følt mig i trygge hænder. Reiki healing gennem Marias kyndige hænder er en gave. Efter en behandling er man "grounded" og energien flyder roligt rundt i hele kroppen. Healingen gør, at man finder mere og mere hjem til sig selv - behandling efter behandling. Jeg kan kun give Maria mine varmeste anbefalinger, både som Coach og som Reiki Healer.

Linda

Mastercoach, Sygeplejeske & Indehaver af LP Coaching

Jeg er helt blæst omkuld over de sidste 4 dage. Det har være 4 dage med indre oplevelser jeg aldrig havde forestillet mig “ kunne ske” både følelsesmæssigt og kropsligt. Jeg er helt overvældet. Tak for dig, dit nærvær, oprigtige interesse og indlevelse i mig som menneske. Du har en hel særlig aura,energi og ikke mindst tillid omkring dig. Du er virkelig unik uden lige. Og så er du virkelig virkelig dygtig. TAK

Jeg vil meget gerne svare på dine spørgsmål om personligt forløb eller behandling. Kontakt mig på kontakt@mariahummelshoej.dk eller send mig en besked via nedenstående formular.

Beskriv kort din situation og dit ønske, så vender jeg tilbage med mulige tidspunkter for samtalen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

DU KAN OGSÅ SKRIVE DIN BESKED HER

Maria Hummelshøj

Ny vestergårdsvej 17B, 3500 Værløse

Tlf. 25 34 89 86

email: kontakt@mariahummelshoej.dk