– Få forklaringen her.

Rigtig mange mennesker siger hver dag “Ja” til folk, opgaver, ting, hvor de i virkeligheden kan mærke, at de mener “Nej”. Er du med på den vogn?

Og hvorfor hulan er det så, at vi gør det?

Mennesker er flokdyr! Og derfor kan rigtig mange have svært ved at sige fra eller sige sin mening, i frygt for at gøre andre mennesker utilfredse, kede af det eller møg sure.

Frygten for at blive udstødt af gruppe, ikke passe ind, ikke være en del af flokken.

Helt dybt i os ligger en frygt helt tilbage fra urtiden. En frygt, der handler om, at udstødelse fra gruppen giver besværligheder og begrænsninger – OG at vi i værste fald, kan betyde død.
Derfor gør vi alt hvad vi kan, for ikke at falde uden for flokken.

I vores moderne samfund er det dog yderst sjældent, at det at sige “nej” og sige sin mening er lig med udstødelse af flokken og død.

Derimod er konsekvensen ofte, at mange oplever stress, tristhed, depression og angst – fordi de tilpasser sig for meget!

Og det kan jeg selv snakke med om. For jeg har været der. Flere gange. Indtil jeg lærte mig nogle nye og meget effektive strategier.

At sige “nej” med god samvittighed noget oftere og stå op for sig selv og sige sin mening, er heldigvis “en muskel” vi kan træne.

Pointen er, at hvis du fortsætter med at sige “Ja”, til alt det du ikke vil, så må du også acceptere, at du må sige nej til alt det, du i virkeligheden vil.

Er du klar på at betale den pris?

Julemåneden står snart for døren – måneden hvor vi VIRKELIG bliver testet! Kunne det ikke være fantastisk, at have trænet “nej” musklen op, så du endelig kan få tid til at være dig og tid til ungerne?

På en skala fra 0-10, hvor god er du så lige nu til at sige “Nej” til folk, opgaver og ting, hvor du kan mærke, at du af den ene eller den anden årsag, bare har lyst til at sige fra?

#mariahummelshoej #integritet #indrero #stress #friforstress #sætgrænser #reiki #intuition #følelser #momunitydk #osmedbørn #børnefamilie #mødre #livetmedbørn #kulayogadk