Mit indre billede står stadig bare piv-skarpt.
Vi sidder ved hendes spisebord, med hver vores laptop, coachingbøger, notes bøger, Simon Sinek og vores “Biggest why” – total klar til at gå i gang med dagens sparring omkring opstart af virksomhed.

Så spørger jeg hende:

Hvad skal du sælge i din “butik”?

“Coaching” svarede hun….. “og healing”…….

Jeg skal lige love dig for, at jeg var ved at falde ned af stolen og få kaffen galt i halsen!

Dér kunne jeg godt mærke, at jeg havde en kandidatgrad i naturvidenskab. Og det hér matchede på INGEN måde min tankegang. Faktisk havde jeg lige til nu haft en KÆMPE frygt (nærmere angst), for alt hvad der hed spiritualitet. Og at det så oven i købet skulle komme fra Mie, der selv har en universitetsgrad i miljøvidenskab og som i min optik, er yderst fornuftig, klog og logisk tænkende.

Min modstand på det uforklarlige og holistiske tilgang var ENORM. Så vi talte ikke mere om det, dén dag.

Det hele kørte rundt i hovedet på mig – hun havde alligevel ramt total plet ind i noget, jeg ikke vidste hvad var. Så de efterfølgende tirsdage havde jeg A4 sider så lange med spørgsmål om hvordan og hvorledes, hvad er det, hvorfor er det, hvordan virker det, osv, osv.

Stakkels Mie blev bombarderet med spørgsmål! Og til sidst inviterede hun mig til at prøve det.

“I can’t tell you, but I can show you”

Hawayo Takata

Efter 1 behandling var jeg solgt! (også selvom jeg ikke ville indrømme det – hverken overfor mig selv eller overfor Mie). Min krop sitrede forskellige steder. Det blev varmt og koldt. Det summede og det prikkede. Alt imens forskellige ting dukkede op fra gemmerne (“nå så det er dét vi healer på – tjek”). Det jeg bed allermest mærke i, var at jeg ikke kunne HOLDE FAST I NOGLE TANKER UNDERVEJS! Det var fanfisme vildt (dejligt!) for sådan en som mig, hvor hjernen KONSTANT tænker. Og så denne her ro. En ro jeg på daværende tidspunkt ikke huskede, at jeg havde mærket før. Simpelthen SÅ fedt!

Jeg gik efterfølgende med til 3 behandlinger, bare for validerings skyld (man er vel analytiker…). Der mærkede jeg noget helt andet. Nogle tider “sov” jeg. Nogle tider mærkede jeg ingenting. Men vamen og den der sitren, var for mig et gennemgående. Det var meget forskelligt. Og vidt forskellig fra behandling til behandling og fra person til person. Den 4. behandling tog jeg med, for at få de anbefalede 4(-5) behandlinger i træk (man er vel også lidt autoritetstro og regelrytter). Da jeg rejste mig fra briksen, var min første kommentar:

“Dét der vil jeg også kunne. Hvor kan jeg lære det?”

Inde i mig kunne jeg mærke, at dét her var noget jeg egentlig skulle have haft kunne for længe længe siden. Der var noget af mig, der genkendte energien, som noget jeg havde haft en gang. Så alt inde i mig kunne slet ikke vente på at komme afsted på Reiki kursus.

Det her foregår i midt september 2019. Det næste kursus (hos min fantastiske Mester Myanne Luxn) var i den første weekend af oktober, men det var fuldt booket. Det samme var november holdet (hun er en meget eftertragtet dame). Det næste ledig hold var først i januar 2020!

Så længe kunne jeg bare ikke vente! Bevares – jeg havde ventet i 38 år, men jeg kunne bare ikke vente længere! Sådan føltes det virkelig inde i mig. Jeg var allerede “for sent på den”!

Jeg fik skrevet mig op på venteliste til oktober holdet og Myannes kommentar var:.

“Hvis det er meningen, at du er klar og skal på kursus nu her til oktober – så kommer det også til at ske. Hvis det er meningen, at du skal vente lidt, så ses vi til januar… Jeg ringer til dig, hvis der kommer en ledig plads… Jeg glæder mig til at se dig når tid er”

Og jeg ventede…

Og ventede……

Og ventede…. (14 dage kan føles som LAAAANNNNNNGGGG tid!)

Fredag middag, d. 4/10-19 kl. 10:57, hvor kurset startede fredag aften kl. 19, fik jeg en mail fra Myanne:

Hvis du stadig er frisk på Reiki 1 i aften og weekenden, er der lige kommet en åbning…..Lad mig vide hvad det bliver 😉

Dér startede min Reiki-rejse og min fortsatte rejse hjem i mig selv.

Klik her og læs mere og Reiki og hvad det kan gøre for dig og/eller dit barn: https://mariahummelshoej.dk/reiki-healing/