COOKIE- & PRIVATLIVSPOLITIK

Kære besøgende.

Uanset om du er privatperson eller virksomhed, er det vigtigt for mig, at du føler dig tryg ved, at jeg beskytter de oplysninger, du deler med mig.

Databeskyttelsespolitiken beskriver hvordan dine oplysninger, som du giver i forbindelse med at være kunde hos Maria Hummelshøj, deltager i arrangementer eller forløb, bliver behandlet.

Min databeskyttelsespolitik vil løbende holdes opdateret, således at den på alle givne tidspunker, er i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Har du spørgsmål, er du til hver en tid velkommen til at kontakte mig på kontakt@mariahummelshoej.dk

COOKIEPOLITIK

1 Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus. Dette website anvender cookies i henhold til nedenstående formål:

  • Teknisk funktionalitet, så jeg kan huske dine præferencer
  • Måle trafik og salg, så jeg ved hvor mange, der besøger og handler på vores site
  • Forbedre hjemmesiden og sikre fuld udnyttelse af hjemmesidens services
  • Analyse af interesser, service m.v.

 

2 Hvor lang tid opbevares cookies?

Cookies levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk, at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 24 måneder fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

 

3 Sådan sletter du coockies

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer. Se vejledning ved at klikke her http://minecookies.org/cookiehandtering.

 

4 Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Hvis du klikker her http://minecookies.org/cookiehandtering, får du en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser.

 

Jeg gør opmærksom på, at der på linket er opstillet en vejledning for langt de fleste browsere, men enkelte vil ikke være nævnt. Hvis du har en browser, der ikke er nævnt i linket, beder jeg dig gøre os opmærksomme på dette, hvorefter jeg vil kontakte FDIM og få dem til at tilføje denne. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke “F1” på din pc. Søg efter “cookies”.

 

5 Hvad bruges cookies til på min hjemmeside?

Jeg bruger cookies for at kunne gøre dit besøg på min hjemmeside så godt som muligt. Jeg bruger de indsamlede oplysninger til viden om adfærd på min hjemmeside, så jeg løbende kan lave forbedringer.

 

6 Google Analytics (trafikmåling)

Derudover bruger hjemmesiden cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på hjemmesiden.  Google Analytics anvender cookies til at kunne generere statistikken, men ingen af disse rummer personlige oplysninger.

 

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

PERSONDATAPOLITIK

1 Jeg er den dataansvarlige – hvordan kontakter du mig?

Jeg, Maria Hummelshøj, er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som jeg har modtaget om dig eller din virksomhed. Mine kontaktoplysninger er:

Maria Hummelshøj

Ny Vestergårdsvej 17 B, 

3500 Værløse

CVR-nr.: 40220143

Telefon: 25 34 89 86

Mail: kontakt@mariahummelshoej.dk 

 

2 Formålet med og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger.

For at jeg kan udbyde og levere ydelser, enten i form af individuelle sparrings- eller coaching forløb til privatpersoner, behandlinger, foredrag, workshops, retreats,  teambuilding og/eller nyhedsbrev, er der behov for at kende personoplysninger på dig som kunde og evt. deltagernes kontaktoplysninger (Navn og e-mailadresse samt evt. også adresse og telefonnummer).

Jeg registrerer følgende oplysninger om dig eller din virksomhed:

Registreringen af dine og/eller deltagernes kontaktoplysninger sker for at kunne opfylde den aftale, der indgås mellem dig som kunde og mig, Maria Hummelshøj;

  • Dels for at kunne gennemføre foranstaltninger, som træffes forud for indgåelse af aftalen.
  • Dels for at kunne tilsende information vedr. nyheder, tilbud, arrangement/forløb/session/behandling og faktura.
  • Dels for at kunne få et internt overblik over deltagere.

Når du ikke længere er kunde, kan jeg efter omstændighederne bevare dine oplysninger, herunder for at kunne kontakte dig på et senere tidspunkt eller af andre legitime årsager.

Retsgrundlaget for min behandling af dine personoplysninger:

Når jeg anvender dine oplysninger, sker det altid i fuld overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning om persondatabeskyttelse, jvf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og f.

Hvis jeg ikke modtager dine personoplysninger, vil det ikke være muligt for mig at oprette dig som kunde.

Legitime interesser, der forfølges med behandlingen:

Som nævnt ovenfor sker behandlingen af dine personoplysninger bl.a. på baggrund af interesseafvejningsreglen i databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. De legitime interesser, der begrunder behandlingen er, at kunne tilbyde en effektiv tilrettelæggelse af min service til dig.

 

3 Kategorier af personoplysninger

Når du er kunde hos mig behandler jeg kun almindelige kategorier af personoplysninger: Navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.

Kilder:

Jeg har fået dine oplysninger:

  • direkte fra dig, enten i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev, via kontaktformular på hjemmesiden, telefon eller mail,  eller i forbindelse med køb af ydelser.
  • fra andre kilder der er offentligt tilgængelige f.eks. sociale medier.

Behandlingsgrundlag:

Det er nødvendigt for mig at ligge inde med disse oplysninger af på grund af:

  • min legitime interesse i at markedsføre mine produkter.
  • så jeg kan opfylde en kontrakt, som du er part i.
  • så jeg kan overholde en retslig forpligtelse f. eks. i henhold til bogføringsloven.

 

4 Modtagere og kategorier af modtagere

Dine persondata videregives ikke til andre. Jeg kan dog videregive eller overlade dine personoplysninger til relevante rådgivere og databehandlere, herunder regnskabsansvarlige.

 

5 Opbevaring af dine personoplysninger:

Jeg opbevarer dine personoplysninger efter nedenstående tidsfrister eller efter en vurdering af, hvor længe der er behov for oplysningerne – dels i forhold til den service, jeg gerne vil yde til dig som kunde og dels i forhold til lovgivningskravene.

I forbindelse med køb af ydelser: I forbindelse med levering af mine tjenester vil jeg opbevare dine personoplysninger i op til 6 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode. Der vil også blive lagt vægt på, om der består et økonomisk mellemværende mellem dig og mig, Maria Hummelshøj.

Generelt vil personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke registrerede kunder blive slettet efter 1 år, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

 

6 Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til min behandling af oplysninger om dig:

  • Ret til at se oplysninger (indsigtsret): Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som jeg behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
  • Ret til berigtigelse (rettelse): Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet. Hvis der er fejl i de oplysninger, jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så de fremstår rigtige.
  • Ret til sletning: Du har ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for den almindelige generelle sletning indtræffer.
  • Ret til begrænsning af behandling: Du har ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Ret til indsigelse: Du har ret til at gøre indsigelse mod min ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.
  • Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet): Du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på http://www.datatilsynet.dk.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte mig på kontakt@mariahummelshoej.dk.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med markedsføring kan det til enhver tid ske ved at sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

 

7 Hvordan sikrer jeg dine personlige oplysninger?

Jeg har indført passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Fysisk materiale opbevares aflåst og uden adgang for uvedkommende.

 

8 Kontakt og klage

Hvis du ønsker at indgive en klage eller er bekymret for, hvordan jeg anvender dine personoplysninger, bedes du i første omgang kontakte mig, således at vi sammen kan finde en løsning på dit problem hurtigst muligt.

Du kan kontakte mig på kontakt@mariahummelshoej.dk.

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, jeg behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på http://www.datatilsynet.dk.

… … … … … … …

Denne politik er gældende fra den 09. september 2019.