top

FRA
indre uro, stress eller manglende energi

TIL
RO, BALANCE, LIVSglæde, overskud, styrke og klarhed.

Vi tager første skridt her.

bund

TILLID & KEMI ER ALTAFGØRENDE

Reiki behandlinger og personlig udvikling, handler i høj grad om tillid og kemi. Det er vigtigt for mig, at vi får en god snak, inden vi starter op, så du også føler dig tryg. Derfor tilbyder jeg dig en gratis og 100% uforpligtende samtale, hvor du får du et overblik over, hvor du står lige nu og hvad dit næste skridt skal være.

I denne "Første vigtige skridt" samtale får du

  • Et overblik over, hvor du står lige nu og hvad du har brug for.
  • En samtale i ro og mag, hvor vi har fokus på dine udfordringer.
  • Min ærlige vurdering af, om – og hvordan jeg kan hjælpe dig samt en fornemmelse af, om du og jeg er det rigtige match.

BOOK DIN TID TIL
"FØRSTE VIGTIGE SKRIDT" SAMTALE

Det er gratis og uforpligtende at få en samtale.

Dog er der et begrænset antal pladser, som vil blive besat efter først til mølle-princippet.

Tilmeldingen til samtalen er bindende. Ved udeblivelse vil der være et no-show fee på 500 kr

KUNDEUDTALELSER

Jeg tror aldrig, at jeg har haft det så godt indeni, som jeg har nu. Faktisk tror jeg ikke, at jeg har mærket denne følelse - nogensinde!

Helle

Lærer

Maria er en helt fantastisk person, med en meget tillidsvækkende personlighed. Jeg har hos Maria fået et kombineret Coaching og Reiki healing forløb. Det har være en helt perfekt kombi! Maria er meget professionel og jeg har fra vores allerførste møde, følt mig i trygge hænder. Reiki healing gennem Marias kyndige hænder er en gave. Efter en behandling er man "grounded" og energien flyder roligt rundt i hele kroppen. Healingen gør, at man finder mere og mere hjem til sig selv - behandling efter behandling. Jeg kan kun give Maria mine varmeste anbefalinger, både som Coach og som Reiki Healer.

Annemaja

Indehaver af House of Haahr

Jeg er helt blæst omkuld over de sidste 4 dage. Det har være 4 dage med indre oplevelser jeg aldrig havde forestillet mig “ kunne ske” både følelsesmæssigt og kropsligt. Jeg er helt overvældet. Tak for dig, dit nærvær, oprigtige interesse og indlevelse i mig som menneske. Du har en hel særlig aura,energi og ikke mindst tillid omkring dig. Du er virkelig unik uden lige. Og så er du virkelig virkelig dygtig. TAK

Linda

Mastercoach, Sygeplejeske & Indehaver af LP Coaching

Jeg vil meget gerne svare på dine spørgsmål om personligt forløb eller behandling. Kontakt mig på kontakt@mariahummelshoej.dk eller send mig en besked via denne kontakt formular.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.