En ting jeg ofte får henvendelser på er, hvem personen bag de healende hænder, rolige, tryghedsskabende energi og virksomheden Maria Hummelshøj, egentlig er. Så jeg tænker, at det er en glimrende mulighed (og måske også på tide) at give et lille indblik i, hvem jeg er. Netop af den grund har jeg lavet nedenstående liste: 10 ting du (måske) ikke vidste om mig.

10 TING

DU (MÅSKE) IKKE VIDSTE OM MIG:

Nummer 1

Jeg elsker mine grønne planter, men er elendig til at holde dem!

Hver gang jeg ser en lækker grøn plante, MÅ den bare med hjem. Jesper, min mand, synes at vi har for mange planter og at de er lidt for store. Men jeg er bare pjattet med det liv og den energi planter (levende vel at mærke) giver til et rum og ikke mindst elsker jeg at være omgivet af dem. Og ja, det er helt bevidst, at jeg skrev ‘mine planter’, for Jesper og ungerne nægter alt kendskab til dem.

Nummer 2

Jeg elsker at synge (men er vist blevet lidt rusten på det seneste)!

Jeg har tidligere sunget i to forskellige gospelkor, hvoraf det ene var under ledelse af den kendte x-factor stjerne, Linda Andrews. Sammen med hende lavede koret de vildeste optrædener, her i blandt kor og sceneoptræden for Ramus Seebach til Danish Music Awards i 2011 (du kan evt google når du er færdig her og se showet).

Nummer 3

Som barn (og til jeg vist var 10), havde jeg 30 vorter fordelt på mine to små hænder! Det var helt vildt og de ville bare ikke gå væk. Sammen med neglebidning, var dette bare en RIGTIG dårlig kombi og mine hænder var meget ofte placeret UNDER mine lår på stolen. Ja, jeg sad bogstavelig talt på dem, for at ingen skulle se mine grimme hænder. Overnight – og jeg troede vitterlig ikke, at dette kunne ske, men overnight forsvandt ALLE mine vorter, som dug for solen. Pist væk var de. Uden behandling, uden noget. Bare væk!

Nummer 4

Min livret er splittet mellem flere ting, men især to gør sig gældende. Jeg elsker god, lækker sushi sammen med lækre, perlende bobler. Mums! Det andet er alle former for langtidstilberedt sammenkogt ret, med kraftig smag, lækker sovs og det møreste kød. Hertil et godt glas øl eller en kraftig rødvin.

Nummer 5

Jeg elsker tøj men den huspligt jeg synes er den mest skrækkelige er at vaske tøj, hænge det op, lægge det sammen (inklusiv finde strømer, der passer sammen) OG lægge det på plads! Gab det er kedeligt! Godt at jeg har en mand, der er verdensmester til dette. Tak for det skat. Så bliver jeg fri (for det meste).

Nummer 6

Jeg dumpede 2 ud af 3 fag på første semester på universitet (fysik og kemi!!!). VELKOMMEN TIL UNI! Det eneste fag jeg bestod det semester, var matematik. Til fysikeksamen fattede jeg vitterlig HAT! En af opgaverne handlede om, at man juleaften havde glemt at tage gåsen ud af fryseren og hvor lang tid det så ville tage at stege den, hvis man hhv. tog den direkte fra fryseren, lagde den i en spand varm vand, 1 time inden stegning eller lod den ligge på køkkenbordet, i en time inden stegning. Jep! Jeg kunne se det for mig. Men jeg havde ikke den fjerneste idé om, hvordan det skulle regnes ud. I stedet valgte jeg at tegne de tre senarier – i håb om at dette kunne give nogle point! Jeg tror dog ikke, at jeg fik så meget kredit for mit kunstværk. Jeg var overbevist om, at jeg simpelthen var for dum til at være sådan et sted, med så kloge mennesker! Det var heldigvis muligt at tage re-eksamen kort tid efter, hvor jeg så bestod. Alt i alt endte det hele meget godt og jeg endte da med at få min kandidatgrad.

Nummer 7

Jeg har en gang formået at stoppe alt trafik foran MOMA i New York, da jeg nægtede at sidde ved siden af en taxachauffør, der lugtede overdreven sindssygt meget af gammel, stinkende hvidløg (Jeg kan ellers godt lide hvidløg, men ikke når det tangerer tis-lugten, i en gammel baggård). Mine veninder var hoppet ind på bagsædet og der var kun forsædet tilbage til mig. Nixen biksen Karen Blixen! Dér ville jeg ikke sidde! Efter mange minutter og højlydt diskussion frem og tilbage, endte min meget sure veninde med at hoppe ud og give mig hendes plads, så vi kunne lade trafikken rulle igen. Til hendes forsvar skal det lige siges, at jeg havde afvist de 3 foregående taxier af forskellige årsager og ENDELIG kom der en ledig taxi, der ved første øjekast synes ok. Sorry. Men jeg formåede da at give udtryk for en grænse (på en mere eller mindre hensigtsmæssig måde).

Nummer 8

Jeg har en forkærlighed for notesbøger. Jeg ELSKER faktisk lækre notesbøger. Og jeg bruger dem også til at skrive i. Ulempen er bare, at jeg ikke altid formår at holde indholdet samlet – så skriver jeg lidt i den ene og så skriver jeg lidt i den anden. Og hov, så kom der lige en idé! – så griber jeg ud efter den første og den bedste. Jeg er generelt et meget struktureret menneske, men når det kommer til min notesbogs-struktur, der kunne jeg bestemt godt tage at stramme op (hvis jeg gerne vil kunne finde min tekst igen).

Nummer 9

Jeg ser så godt som aldrig fjernsyn. Vi har faktisk ikke et fjernsyn. Eller jo, det har vi – det er bare ikke koblet på et TV abonnement, så det kan kun bruges til streaming, hvilket jeg også kun gør i meget sjældne tilfælde. I stedet bruger jeg tiden på at læse faglitteratur, enten i bog eller på nettet. Jeg er en sucker for ny viden. Eller også arbejder jeg. Det kan være ulempen ved, at elske sit arbejde. Det kan være svært at lægge det fra sig og man kan hele tiden blive klogere.

Nummer 10.

Jeg valgte at stoppe mit yderst velbetalte job hos Novo, til fordel for et liv som selvstændig. Et liv, der i starten betød nul kroner, fordi jeg ikke anede, hvordan man gjorde – altså hvordan man var selvstændig og drev virksomhed.

Men jeg gjorde det fordi jeg ved, at jeg kan hjælpe primært kvinder (men også mænd), med at blive den de gerne vil være. Skabe dyb kontakt til sig selv, herunder hvem de er, hvad de er i stand til, hvad de vil have i livet og ikke mindst lære dem præcist, hvordan de opnår det. For ikke at tale om forløsning af blokeringer og ændre måden de ser og tænker om sig selv.

Der er alt for mange (især kvinder), der går rundt med troen på, ikke at være værdige, med manglede mod, de holder sig selv tilbage, de har et tomrum inde i sig, fordi de kan mærke, at der er en længsel efter noget mere. For mange synes alt fint. Alt er godt (på ydersiden). Men i deres indre suser måske en hvirvelvind, ja måske er der endda orkan. De mangler noget. Ja for faen! De mangler ægte, oprigtig livsglæde. De mangler at vise verden, hvem de er. De mangler at stråle. Ikke nødvendigvis in public. Faktisk slet ikke. Men bare stråle i deres eget liv. Være den de ønsker at være. Nå de mål og leve det liv DE ønsker at leve. Vi er her immervæk kun én gang (i hvert tilfælde i denne krop) og så er det sku slut prut!

“Nobody puts Baby in a corner”

Jeg har lært SÅ meget på min egen rejse om, hvordan man bliver den kvinde man gerne vil være. Og det er den viden og erfaring, jeg bruger til at støtte andre kvinder med, i deres proces. Der er et citat der siger: “Never settle for less than you deserve” eller “Nobody puts Baby in a corner”. Jeg holder meget af dem begge, for der er så meget power i dem. Power til at ændre på den måde, vi kvinder (ofte) ser og tænker om os selv.

Stop med at være frustreret, lade din indre kritiker tage magten, lade andre putte dig i bås eller lade frygten styre dig – og start i stedet med at LEVE et liv, fuld af glæde, selvkærlighed, selvsikkerhed og selvaccept. Vær den kvinde du ønsker at være! Du har kraften til at ændre dit liv og jeg kan vise dig vejen. Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig, men det er dit ansvar at række ud.

Vil du også gerne være den kvinde, du virkelig ønsker at være?

Så book en gratis samtale lige nu.

I denne uforpligtende samtale får du:

  • Et overblik over, hvor du står lige nu og hvad du har brug for.
  • En samtale i ro og mag, hvor vi har fokus på dine udfordringer.
  • Min ærlige vurdering af, hvordan jeg kan hjælpe dig samt en fornemmelse af, om du og jeg er det rigtige match.

Klik her og book din tid med det samme.